Komentari za tekst "Možete li da saznate da li ste trudni i bez testa?"

Komentara
335
Ostavite komentar
Imala sam odnos sa deckom par sati pre menstruacije. Koristili smo kondom i nije ejakulirao u meni. Ali se desilo neko vreme pre toga da se uzbudio i posumnjali smo da je i svrsio, mada sam citala da se tada ponekad javlja i obican sekret. Da li postoje sanse da sam trudna? Imam neprijatan osecaj u donjem delu stomaka, ali sam takodje imala i problem sa crevima pre dve nedelje i moguce je da samo imam "nervozu stomaka"
Zdravo,poslednji ciklusi su mi bili 09.09 i 08.10,sad jos uvek nista,inace dobijam na 28 dana ... Radila sam juce betu 0.20... Doktorka kaze da je moguce da sam trudna i da ponovim betu za 5 dana...zanima me da li je trudnoca mozda prerana i da li mogu ranije da ponovim betu ili da uzmem test?
Zdravo. Poslednji nezasticeni odnos sam imala 11.10.
Menstruaciju sam dobila 18.10. Trajala je do 24.10. prva tri dana intenzivno naredna tri manje od prethodna prva tri dana. Jedan dan su me bolele grudi pri dodiru, otecene su. Radila sam 3 testa. Sva tri su pokazala negativno, poslednji sam uradila juce (25.10. Ponavljam pokazao je negativno). Mene idalje plase otecene grudi. Da li je moguce da je u pitanju trudnoca ne (-) da (+). Hvala.
Pozz, poslednja menstruacija mi je bila 9.septembra, kasni mi 40 dana, beta negativnaa, sta moze biti uzrok ??
Zavisi koliko imate godina mozda je u pitanju menopauza
Da li je nekom kasnila menstruacija od vakcinakcije? Kobkretno sam primila fajzera jednu dozu
Srdačan pozdrav
Mojoj drugarici se skroz poremetio ciklus kad je primila vakcinu al midlim fa nije fajzer nego astra zeneka cini mi se
Caos😊 moj decko i ja imamo nezastice odnose vec tri godine.. Par dana pre nego sto dobijem normalno je da me bole grudi. E sad...kroz celu ovulaciju su me bolele grud i dalje me malo bole, a proslo je vec 6 dana od ovulacije . Treba da dobijem za 7 dana... Malo vise jedem nego inace, a izmedju ostalog imam problem sa apetitom vec jako dugo, zato me cudi sto jedem normalno, uz sve to sam bila i u izolaciji, mozda sam i zbog toga jela vise. Grudi su mi nabrekle ali ne preterano. Uradila bih test ali je rano jos uvek. Ne osetim mucninu noti sam primetila da cesto mokrim, niti imam bolove u butinama/stomaku, ni umor. Sta vi mislite da li sam trudna? Jako se brinem. Ne zelimo trudnocu. Trudna + ne -
Decko i ja smo imali nezasticen odnos krajem mojih plodnih dana, no trajao je jako kratko (2 minuta jer meni nije bilo prijatno), nije svrsio u mene, ali mi menstruacija kasni 5 dana (nemam simptome trudnoce kao sto su mucnina, zamor i ostalo), imala sam simptome koji mi se pojavljuju pre pocetka menstruacije (bubuljice, cesto plakanje i slicno), ali jos nisam dobila. Da li postoji sansa da sam trudna?
Dečko i ja smo imali nezaštićene odnose pritom je on svršio u mene, bili su plodni dani, i ništa nije izašlo kao što inače bukvalno sve izađe iz mene... Menstruacija mi kasni 5 dana...imam mučnine povremeno, osetljive grudi, ide mi beličast sekret, averzija prema nekoj hrani... Čulo mirisa mi je dosta povećano.... Da li sam trudna ili ipak ne? Hvala 😃
Pozdrav ja nisam skoro dobila kasni mi vec 20 dana a nisam uradila test jako se brinem
Pozdrav, imala sam prve odnose 21. i 29. juna, zasticene trajali su kratko, nije bilo ejakulacije i takodje je provereno i sve je bilo uredu..medjutim zato sto su mi prvi odnosi ja sam se malo uspanicila, menstruacija mi je kasnila 1 dan, dobila sam 14. jula i trajala mi je 5 dana, da li je ikako moguce da sam u drugom stanju
Je l moguce zatrudneti od presemene tecnosti?
Pozdrav, imala sam odnose sa deckom, zasticene, posle drugog odnosa popila sam tabletu za dan posle, posle toga par dana sam dobila i nakon toga nista, nisam dobila 2 nedelje. Znam da nisam trudna, ali da li znate sta je u pitanju?
Decko i ja ne koristimo zastitu. Nikada nije ejakulirao u mene. Imam redovne cikluse (28/29 dana), a imala sam mononukleozu u februaru/martu. Kasni mi 2 dana, a svi simptomi su tu (nadutost, bol u butinama, uvecane i osetljive grudi...). Da li je moguca trudnoca?
pozdrav treba mi pomoc :(
imala sam par puta odnose sa deckom i nismo koristili zastitu
sigurni smo oboje da nije svrsio u mene ali se ja i dalje tripujem
da li je moguce da sam trudna heeelp:((
Pozdrav svima.. Imam jedno pitanje... Znaci ovako zadnji menstruacija sam imala 5.4 sledecu treba da dobijem za 10-tak dana. Sad imam simptome grudi me uzasno bole, danas sam imala malo krvi na gacicama,mucninu neku bez povraca ja i bol u stomaku.. Da li to mogu biti simptomi trudnoce (+) ili je pak prerano (-) Hvala unapred 💗
Mentruacija mi kasni 3 dana a decko i ja imamo nezasticene odnose ali nikad nije svrsio u meni. Pod stresom sam bila par dana zbog zujanja u usiju pa mozda je zbog toga ali ugl mi pre nije kasnila... proslog meseca mi je kasnila samo jedan dan ali to je verovatno bilo zato sto je februar imao manji broj dana. Da li sam trudna?
Dečko i ja smo imali odnos bez zastite gdje on nije ejakulirao u mene. Bio mi je kraj plodnih dana. Bojim se sada i samo mislim na to. Da li je moguce da je doslo do trudnoce?
Pozdrav, imala sam odnos i decko je svrsio u mene to je bilo dva dana prije plodnih dana. Zanima me dali postoji mogućnost da sam trudna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »