Komentari za tekst "Mogu li da zatrudnim ako..."

Komentara
377
Ostavite komentar
Odnos nisam imala a menstruacija kasni tri dana
imam osećaj kao da cu da dobijem svakog trenutka, grudi su mi malo bolne, stomak mi je nadut, da li neko zna sta moze da bude? Dal je nekako došlo do trudnoće?
Da li je moguce da devojka ostane trudna ako smo imali odnose sa zastiotam ali u jednom momentu je kondom pukao ,al nije bilo ni blzu do ejakulacije .
Pozdrav,imam neredovne mentruacije (ciste ne dobijam i po pola godine) dr mi je preporucila Primolut Nor radi izazivanja mentruacije a radimo inace na bebi… cula sam mnogo primera da su u toku koriscenja primoluta ostale u drugom stanju ali i izgubile trudnocu… zanima me jos necije iskustvo da li mozda ima i pozitivnog ishoda? Hvala.
Zdravo, imala sam zaštićen odnos sa dečkom, ali je kondom pukao i izlila se presemena tecnost, da napomenem na kalendaru su bili neplodni dani, zanima me koja je šansa za trudnoću...
trudna si
Zdravo treba mi pomoć imala sam zaštićen odnos koji je kratko trajao jer nam je pukao kondom, on nije svršio, brine me predsemena tečnost, pritom po kalendaru neplodnan dan.
Zdravo, treba mi pomoc. Imala sam zasticen odnos sa deckom i on je svrsio dok je bio u meni. Nakon toga video je da je gumica kondoma spala malo i vratio je i nastavio je sa istim. Plasim se trudnoce i ne znam da li je moguce da je sperma nekako iscurela iz kondoma. Kasnije je sve proverio kondom je bio na mestu niti je pukao sve je bilo citavo.
Zdravo :), imala sam odnose sa momkom, prvo smo koristili kondom, drugi put nismo, svrsio je prvi put, a i drugi ali ne u mene… da li postoje sanse da ostanem trudna?
Imala sam zasticen odnos petog novembra medjutim jedan kondom je ostao u meni i sam ispao dva jutra posle. Popila sam pilulu za dan posle tog jutra. Dobila sam dva dana ranije nego sto bi trebalo tj 26og dana ciklusa. Imam nasledno neredovne menstruacije inc. Zanima me da li postoji sansa da sam ipak ostala trudna?
Cao, zanima me da li mogu ostati u drugom stanju ako nisam imala odnos vec je decko ejakulirao po grudima a ja sam se odmah nakon toga istusirala. Plasim se da je moglo zajedno sa vodom da se slije dole i da tako ostanem u drugom stanju. Pritom mi je dan ovulacije ili dan posle nisam sigurna. Zanima me samo da li postoji mogucnost da dodje do trudnoce ako nije doslo do odnosa.
Zadnji dan menstruacije, slučajno svršio u mene no izbacila sam sve iz sebe... I mokrila sam.... Kolike su šanse da ostanemo trudni?
ako zavrsio unutra ko zna ,ja sam tako ostalo prvi put i meni je bio zadnji dan ciklusa
Zdravo zelim da pitam kako da najjlakse postoje li neke tablete da ostanem trudna godinu dana imam ne zasticene odnose ali nikako da ostanem trudna mlada sam pa zelim odgovore iskusnih zena i molim vas bez glupih komentara i onih koji nemaju smisla hvala unapred.
Dobar dan, muz i ja smo imali odnos, desilo ss da je izvadio svrsio i odmah smo nastavili odnos posle toga do sledeceg zavrsetka, da li je moguce da se ostane u drugom stanju?
Kolike su šanse da zatrudnim ako smo dečko i ja imali prvi put odnos bez zaštite. nije svršio u mene vec po mom stomaku. u menstrualnom kalendaru pise da mi nisu plodni dani.?
Zdravo :) imala sam nezaštićeni odnos, bila sam u plodnim danima, ali svršio mi je na stomak. Kolike su šanse da sam trudna?
Jako male❤️
Pozdrav zene! Naime suprug je ejakulirao u mene 26. dana ciklusa, sto je 4 dana do same menstruacije. Da li je moguce zatrudneti i da li je neka od vas imala iskustva?
Caoi zene! Zanima me vase misljenje, suprug je ejakulirao u mene 26. dana ciklusa, znaci 4 dana pred ocekivanje menstruacije. Kolike su sanse da sam trudna?
Pozdrav. Imala sam sa dečkom seks bez zaštite i svršio je u guzu, naravno posle toga sam se istuširala. Nakon sat ipo vremena smo opet imali seks ubacivao je malo u guzu pa u vaginu. Da li mogu da ostanem trudna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »