Komentari za tekst "I kasnija trudnoća ima svoje prednosti"

Komentara
5
Ostavite komentar
Ja mogu samo reci da sam se porodila pre 5meseci danas tacno. Inace imam cerku i sina cerka ima 18godina sin 16 a sad treci bebac sin 5meseci da zaboravih ja imam 33god 😁 i veomaaa veomaaa mi je tesko sa prvim i drugim detetom mi je bilo lakse sad sa trecim kao da mi je prvo sve sam pozaboravljala ili nekako sam vise pazljivija i obazrivija bojazljivija stegnuta nekako ne mogu da se snadjem 😁 tesko mi ustajati nositi ne mogu nista da uradim konstantno je paznja usmerena na njega on to zeli da mu se prica da se nosa sve ga kratko interesuje ako spava i ja nisam pored njega nema nista od spavanja mali sum ga probudi i tako svasta nesto kao da sam prvi put mama 😁 u pocetku kada se derao nisam znala sta mu je nosila ga cak u dezurnu suprug takodje sav uspanicen mi dok smo stigli do lekara on zaspo u autu ustvari se njemu samo spavalo hahahaha a ja nisam znala da raspoznam ljuljam ga uvece od 7 sati do 11 i tek onda zaspibonda taman uskladim vreme spavanja i konacno nocu pocne od 8 da spava do ujutro i ja konacno imam vreme za sebe kad evo ga ubrzo promeni na 9 pa 10 sad i 11 🤱🤦‍♀️ ne mogu vise da ga pohvatam 🤷‍♀️
Bojana evo ja cu ti reci sve gore je tocno napisano iz osobnog iskustva potvrdjujem. Rodila s 21 pa s 36 i sad sam tek mama u pravom smislu.
Apsolutno netačno. Broj neurona se takodje smanjuje tokom života, te je tako lakše nervno podneti sve izazove odgajanja dece ako je u pitanju mladja žena. Nivo zrelosti žene takodje ne zavisi od njenih godina, suprotno ocekivanju. Za ovo lakše nošenje sa emocionalnim izazovima - mlafost sve nosi. Imate li jos neki argument za radjanje u kasnijim godinama?
Vecu goupost od Vaseg komentara skoro procitala nisam. A zivim u Srbiji, gde je glupost neunistiva.
Ja sam rodila sa 20, potom sa 30 i zadnji put sa 39 godina. Mogu iz sopstvenog iskustva da kažem da je sve tačno napisano. Svaka osoba, i muška i ženska, kako prolazi kroz razne faze života susreće se sa raznim problemima i izazovima. Savladajući ih sazreva. Ne može jedna osoba od 25 godina da ima životno iskustvo kakvo ima osobe od 40 godina. Život se živi, ne čita kao roman. Kada sam rodila treće dete, sasvim druge stvari su mi bili od značaja kao sa prvim detetom. Puno sam bila opuštenija jer sam znala šta je istinski bitno i šta nije. Jedino je bitno da si srećna, jer srećne mame uzgajaju srećnu decu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »