Volite decu, jer ljubav je pokretač svega. Pričajte sa njima non stop, razgovorom sve se može rešiti, a ne batinama i ružnim rečima
Kako da nam priprema obroka ne oduzme mnogo vremena i ostavi nam prostor i vreme da se bavimo decom i svim drugim aktivnostima?
Kada deca idu u školu, jedva čekamo raspust, a onda kada dođe raspust, ima dana kada željno iščekujemo nove školske obaveze.
Iako se o benefitima dojenja nakon navršenih godinu dana kako za bebu, tako i za mamu toliko priča i piše i dalje je mnogo onih koji ne shvataju.
Trudnoća mi nije bila divna kao porođaj, ali posle kiša dođe duga - tako kažu - pa sam se time i vodila kroz devet meseci. Trudnoća je bila rizična, pila sam uteogestan, naravno, ležanje 24/7.
Sanja Bačlija, master psiholog, operativni trener plivanja, majka devojčice i dečaka, živi u Subotici i radi kao transakcioni savetnik pod supervizijom, najviše sa trudnicama i mamama
Sa ulogom roditelja menjaju se i vrednosti i prioriteti tako da, mogu slodobno da kažem, da sam postala bolji čovek. Čovek je manje gord i egoističan...
Vi pišete, mi objavljujemo. Želimo da vas upoznamo, ali i da podelimo vaše iskustvo u roditeljstvu sa drugim mamama.
U roditeljstvu često ne ispadne sve kako smo planirali i to saznamo već na porođaju
Septembar tradicionalno sa sobom nosi nove avanture, a ove godine mojoj porodici, jednom đaku koji je pošao u drugi razred i predškolcu, pridružio se i mali jasličanac.
Za razliku od drugih atleta, plivanje je jedini sport koji je i životna veština! Da, jedini sport koji može direktno spasiti život detetu na najvećem igralištu na svetu - vodi.

 Pisala nam je Vladanka, majka troje dece, koja se našla u nezavidnoj situaciji. 

Poštovanjem 10 osnovnih pravila ponašanja na bazenu, u vodi i kraj nje, deca mogu da izbegnu opasne situacije, neželjene ishode na bazenu, kako u vodi, tako i kraj nje.
Kao majka troje dece, ne želim da idem u penziju. Želim da radim! Želim da, kada odlučim da promenim posao i radno mesto, imam jednake šanse kao i svi ostali.

Izluđujuća tuga stavila je glatki sjaj straha na površinu svega što sam osećala

Proces automatizacije traje u proseku od 6-9 meseci. Koliko je vremena potrebno da se glas automatizuje zavisi od nekoliko faktora.
Od majčinog mleka preko namirnica koje se uvode u prvoj godini života bebe »
Stručnjaci veruju da su bebe rođene sa instinktom za fenomen puzanje do dojke »
Godine samostalnog života mogu imati štetne posledice po zdravlje ljudi »
U pedijatrijskim ordinacijama gužve kakve nisu viđene od početka epidemije »