Komentari za tekst "Zašto sve više roditelja ne spava u zajedničkom krevetu?"

Komentara
10
Ostavite komentar
E hvala bogu da neko spomene i ovu temu !
Svaka cast ! 🥂
Cesto se nasalim u kuci da Kada sam ja zadovoljna , svi smo zadovoljni. Ali u tome ima mnogo istine.
Ako svako na sitno pati i cuti , onda od te porodice nema nista.
Samo kada su sve zelje i potrebe svakoga od nas zadovoljene mozemo da damo svoj maksimum jedni drugima
💚💞💪
Od kako se rodila spavamo svi zajedno....jeste malo cudno ali je lepo
Smatram da roditelji grese sto spavaju sa decom,ako ne spavamo sa njima to neznaci da ih manje volimo.Ja ih imam cetiri,pa kako bi se posvetili svakom detetu podjednako.Starija i srednja cerka spavaju u odvojenoj sobi u odvojenim krevetima,a bebe od 18 meseci su sa nama u sobi u krevecima,jedna je sa strane kod tate,druga kod mene,kad se probude nocu uzmemo ih ali samo dok utvrde sam i inda nazad u svoj krevetac,a boze zdravlja uskoro ce i u svoju sobu da predju,bolje mi je da ustanem i 3 puta nocu nego da ustajem ukocena svaki
dan,opet kazem moje misljenje,
Istina.Nama dete ima godinu dana i za sad on samo radi i kad dodje sa posla samo oko nje,mene ni ne vidi.Ponekad je uspava i ona tako spava sa njegove strane.Kad mu kazem da se malo mazimo ili nesto drugo,samo kaze ne mogu ili pa pogledaj je kako je mala,moram nju da volim i mazim.I cesto mu kazem,kad budemo stariji a deca budu otisla svako svojim putem tad mi neces trebati sigurno..
Ovo malo djeluje i na ljubomoru. Na vlastito dijete.
Ja sam presretna kad moj muz usmjeri svu pažnju našem djetetu, tada se svaki dan iznova zaljubim u njega. Svatko je drugačiji, meni je to preslatko i smatram da je dijete najvažnije. Tako se i mi više povezujemo.
A kad beba zaspi, onda se mazimo ☺️
I ja i suprug spavamo odvojeno vec 2.5 godine od kako nam je dosla beba. Prvenstveno zbog njegovog hrkanja. Imam lak san i ako se probudim u toku noci ne mogu da se navratim da spavam od njega. Po nekad se uvuce kod nas u sobu i prodje ok. Sve od njega zavisi 😄A meni je san stvarno neophodan. Dzaba smo zajedno u krevetu ako ja ne mogu oka da sklopim cele noci, a dete me ujutru budi rano 😒
Muž i ja nijednu noć nismo zaspali u odvojenim krevetima. Naprotiv, svoj ritual zajednički provedenih noći u istom krevetu, zagrljeni, ljubomorno čuvamo. Smatram da nismo manje posvećeni roditelji zbog toga, naprotiv. Tu smo za bebu i ostalu djecu kad god je to potrebno posvećeni im maksimalno, ali svoj brak i bliskost koju imamo se takođe trudimo da održavamo na valjan način.
Meni je decja soba toliko mala da stane samo krevetac, ormar i fotelja na ljuljanje a u spavacoj samo francuski lezaj i plakar, tako da od starta beba ima svoju sobu, mama i tata svoju. Mislim da je tako najbolje. Sobe su jedna do druge pa cujem bebu nocu. Sto se intime tice, da, ne mora je biti samo uvece u krevetu ali ja volim kad legnem da se ususkam uz muza, da ga zagrlim, pitam kakav mu je bio dan i tako zagrljeni zaspimo.

Koja glupost. Muž spava sa detetom od 3 god, a ja sa bebom, pa šta? Ne znači da intime ima samo u zajedničkom spavanju, naprotiv, tada je ima najmanje jer uveče samo legnemo premoreni i zaspimo u sekundi. Ovako smo bar koliko toliko odmorni, jer bi poludeli da oboje ustajemo sa oba deteta.
Spavamo u istoj sobi ali ne i u istom krevetu 🤣 cerkica i ja spavamo zajedno ,a tata spava sam .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »